понедельник, 16 января 2012 г.

Ziemas apavi. Kā izvēlēties?

Tiem, kuri vēl nav paspējuši nopirkt savam mazulim ziemas apavus un, visticamāk, jau paspējuši apjukt zābaciņu, membrānu un firmu daudzveidībā! Mēģināšu šeit aprakstīt savu redzējumu optimālai bērnu ziemas apavu izvēlei, ņemot vērā Latvijas ziemu, mūsu mentalitāti un cenu veidošanas tradīcijas, kā arī atbildēt uz jautājumiem, ko bieži dzirdu no pircējiem!

Vai vērts pirkt velteņus? Parasti ziema Latvijā tās ir divas galējības: vienu nedēļu slapjdraņķis un dubļi ar temperatūru 0...+5, citu nedēļu – sniega kupenas līdz ausīm un salu līdz -20. Velteņi ir ideāli piemēroti otrajam gadījumam. Slapjdraņķī ar temperatūru +5 bērns velteņos pārkarsīs. Ja vecāki ir gatavi ziemai pirkt gan velteņus, gan augstos zābakus, tad, protams, velteņi ir laba izvēle, taču to grūti saukt par racionālu risinājumu.

Vai ir vērts pārmaksāt par membrānas apaviem? Šis ir vienīgais veids, lai Jūsu mazulis justos ērti gan skraidot vēlā rudenī pa peļķēm, gan ziemas salā pa kupenām. Mazuļa kājas nesvīdīs, ja ārā ir pārāk silts, un kājiņas vienmēr būs siltas ar termozeķēm, kad laukā pārāk auksts.

Lētie membrānas zābaciņi. Kopš ķīnieši ir iemācījušies taisīt membrānu, tikai slinkais ražotājs neražo apavus ar savu membrānu, saucot to tehnoloģiski ar priedēklis TEX. Kad Jūs pērkat šādus apavus, Jums jāsaprot, ka šādas membrānas efektivitāti neviens nav pārbaudījis, labākajā gadījumā tā visdrīzāk tiks nosprostota un zaudēs savas īpašības, kā tas ir noticis ar GORE-TEX pirmās paaudzes membrānu, sliktākajā gadījumā tās vispār nebūs. Šādu apavu pārdevēji paši netic tam, ko pārdod. Jebkurā gadījumā Jūs maksājiet papildu naudu tikai par cerību, ka membrāna darbosies.

Kā atrast vislabāko cenu un kvalitātes attiecību? Šādus apavus nav vērts meklēt! Internetā ir iespējams nopirkt zābaciņus par 10 EUR, kuri lieliski apliecinās zemas kvalitātes un cenas atbilstību, taču šādi zābaciņi viennozīmīgi nekļūs par labāko izvēli Jūsu mazulim.

Kāpēc pārmaksāt par ECCO zīmolu? Patiesībā mēs pārmaksājam ne tik daudz, kā iedomājamies. Pirmkārt, Latvijā ECCO apavi nekrītas cenā tik strauji kā citu ražotāju apavi, un saglabā savu likviditāti ilgu laiku, esot vienmēr pieprasīti kaut vai ss.lv portālā. Tas nozīmē, ka Jūs vienmēr varēsiet pārdot šādus apavus par vislabāko cenu visīsākos termiņos. Citiem vārdiem sakot, ne tikai Jūs maksājiet par ECCO zīmolu, vēlāk par šo zīmolu maksās Jums, kad apavi tiks pārdoti otrreizējā tirgū. Neprātīgas cenas par zīmoliem mēs maksājam pērkot, piemēram, Nike, Puma vai Adidas apģērbu (šodien kādā Ķīnas rūpnīcā tiek šūti krekli, ko Rīgā pārdos par 20 Ls, rītdien tai pašā rūpnīcā šūs tādus pašus kreklus bez leibla un to cena būs 5 USD). Taču jūs neatradīsiet līdzvērtīgas kvalitātes, dizaina un tehnoloģiju līmeņa ECCO zābaciņus no-name ražošanas, tā vien iemesla dēļ, ka šādu apavu kvalitāte izmaksās pārāk dārgi, bet no-name apavus pircēji neiegādāsies par augstām cenām.

Pirkt dārgus un kvalitatīvus apavus bērnam 3 mēnešiem ir neizdevīgi. Ja pieaugušais ir nopircis neērtus apavus, viņš tos vienkārši nevalkās. Līdz sešu, septiņu gadu vecumam bērns nespēs Jums objektīvi pateikt, vai viņam ir ērti. Tas nozīmē, ka sava mazuļa veselību Jūs pilnībā uzticat apavu ražotājam. Visi zinām, ka uz veselības rēķina labāk neekonomēt. Otrais aspekts – kad šādi apavi paliks mazulim par mazu, Jūs tos pārdosiet, saņemot atpakaļ ievērojamu samaksātās naudas daļu un rezultātā maksājot tikai par to periodu, kad apavus valkājāt.

Ar ko ECCO atšķiras no Superfit, Ricosta, Reima, GEOX un daudziem citiem kvalitatīvo bērnu apavu ražotājiem? Pērkot labus bērnu apavus, mēs maksājam par eiropeisku dizainu un tehnoloģijām, par nosaukumu un minimālo kvalitātes slieksni, kurš mainās ik gadu. Retais zina, ka praktiski nevienam lielajam zīmolu īpašniekam nepieder savas rūpnīcas, viņi iepērk materiālus un pasūta apavu ražošanu dažādās rūpnīcās atkarībā no cenas, iepriekšējās sadarbības pieredzes un citiem faktoriem. Tieši tāpēc bieži ir jādzird, ka pagājušajā gadā šī ražotāja apavi bijuši daudz labāki, daudzi ir neizpratnē, kā viena gada laikā apavu kvalitāte var tā kristies. Pilnīgi iespējams, ka jauna apavu partija ir ražota citā, ne pārāk veiksmīgā rūpnīcā. ECCO ir vienīgais lielais apavu ražotājs, kuram pieder pašam savas rūpnīcas un kurš pilnībā kontrolē apavu ražošanas procesu no ādas izgatavošanas līdz gala produkcijas iepakošanai. Tātad šādas produkcijas kvalitāte vienmēr ir prognozējama un katru gadu tā būs maksimāli augstā līmenī.

Lietotus ECCO apavus pirkt ir izdevīgāk. Daudzas mammas ir pārliecinātas, ka ECCO zābaki nav nonēsājami arī piecu ziemu laikā. Tātad, pērkot lietotus zābaciņus, bērns valkā lieliskus apavus. ECCO zābaciņiem tiešām ir ilgs mūžs, taču sintētiskais siltinātājs ar katru gadu ievērojami nonēsājas, zaudējot savas īpašības, kas nozīmē, ka siltie zābaciņi ar katru gadu paliks arvien aukstāki. Pie tam bieži vien jāredz, kā internetā tiek pārdoti apavi no piecus gadus vecas kolekcijas, un pārdevēji apgalvo, ka viņi ir pirmie pircēji un apavi ir valkāti tikai vienu sezonu. Jums labi jāpārzina ECCO kolekcijas, lai Jūs netiktu piekrāpti, pērkot šādus apavus.

1 комментарий:

  1. Я думаю, у вас есть отличная статья, но позвольте мне поделиться со всеми вами здесь о моем опыте работы с кредитором по имени Бенджамин Ли, который помог мне расширить мой бизнес с помощью своей кредитной компании, которая предлагает мне сумму кредита в размере 600000,00 долларов США, которую я использовал для обновления мой бизнес несколько месяцев назад. С ним было действительно здорово работать, потому что он Нежный человек с добрым сердцем, человек, который может слушать ваше сердцебиение и говорить вам, что все будет хорошо, когда я связался с мистером Ли, его реклама появилась на моей странице в Facebook. Затем я посетил его офис в Мичигане, чтобы обсудить предложение о ссуде, которое он и его компания предоставляют. Он дает мне понять, как проходит весь процесс, и я решил попробовать, чтобы оно было успешным, как он и обещал, да, я ему верю, Я доверяю ему, я также полагаюсь на него во всем моем проекте, он будет моим дорогим финансовым директором, и я рад, что мой бизнес, вероятно, идет хорошо, и я собираюсь сделать мой бизнес с его помощью расти, как трава. Он работает с отличные инвесторы и знаете что? Также они дают международный заем. Разве это не приятно слышать, когда вы знаете, что с каждым днем ​​растет множество бизнес-проектов, в вашем сердце надеясь, что вы собираетесь получать доход от этой работы, чтобы собрать деньги для проекта, Ops, тогда мистер Ли поможет вам с что, да, международная ссуда, он поможет вам в этом отлично, потому что я очень доверяю ему в такой работе. Смотрите, не стесняйтесь и не затушевывайте, возможно, мистеру Ли здесь его контакт: 247officedept@gmail.com

    ОтветитьУдалить